Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736351641

Amistoso (Int., RC) 736351641 Información oficial sobre el partido 736351641 en Hattrick

26.06.2024 18:55:00

Sportsmanship Alineación oficial del equipo 'Sportsmanship' en el partido 2 - 4 SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Sportsmanship Alineación oficial del equipo 'Sportsmanship' en el partido 1 - 8 SiriumSol Alineación oficial del equipo 'SiriumSol' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,9 % 0,1 % 99,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sportsmanship

Goles Goles

  • 103 Minuto 49 (Gol por la derecha): Passava el minut 49 del matx, quan l'atent Henri Bilgo va controlar una pilota llarga per la banda dreta i la va enfonsar a la xarxa sense contemplacions. 1 - 2, el marcador s'ajustava gràcies a aquesta acció.
  • 103 Minuto 79 (Gol por la derecha): Els seguidors del Sportsmanship van tornar a saltar d'alegria al minut 79. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Abdoul Guiguemdé que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un malentès entre el porter visitant Henrique Olixisto i la defensa de l'esquerra va estar a punt d'acabar en gol per a Sportsmanship, però el xut de Abdoul Guiguemdé va sortir bastant desviat.
  • 212 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Abdoul Guiguemdé va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Mamoudou Tindano va estar a punt de marcar al minut 70 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 17 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Oula Farouka s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

SiriumSol

Goles Goles

  • 174 Minuto 12 (Gol de penalti): En Daniele La mattina va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 12. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 183 Minuto 15 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 15, SiriumSol va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Joan Ignasi Planells.
  • 181 Minuto 72 (Gol por el centro): Dave Pels de SiriumSol va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 1 - 3 al minut 72. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, els visitants es van col·locar 2 - 4 per sobre quan Andrés De Mier va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 22 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Juan Monereo va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 284 Minuto 23 (Ocasión de penalti): Un penal fallat per Daniele La mattina de SiriumSol al minut 23 va animar els seguidors locals, que estaven una mica deprimits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joan Ignasi Planells de SiriumSol va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.