Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736345072

Amistoso (Int.) 736345072 Información oficial sobre el partido 736345072 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

Ebre Birres Alineación oficial del equipo 'Ebre Birres' en el partido 0 - 3 BSG Dynamo Lichtenhagen Alineación oficial del equipo 'BSG Dynamo Lichtenhagen' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ebre Birres Alineación oficial del equipo 'Ebre Birres' en el partido 1 - 2 BSG Dynamo Lichtenhagen Alineación oficial del equipo 'BSG Dynamo Lichtenhagen' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,7 % 31,5 % 40,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ebre Birres

Ocasiones Ocasiones

  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Souha Sentissi de Birres va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 61, però no va estar gaire encertat.
  • 287 Minuto 69 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Osaba Petrikorena ja els havia advertit que el porter contrari, en Hans-Heinrich Quiddje, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 203 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Birres va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Gianluca 'Capocannoniere' Scamacca va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Souha Sentissi de Birres va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 64 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Robert Capdevila de Birres amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

BSG Dynamo Lichtenhagen

Goles Goles

  • 136 Minuto 2 (Gol evento especial inexperiencia rival): A Robert Capdevila encara li queda molt per aprendre, com per exemple no fer passades arriscades a les zones compromeses, com la que va permetre a Edgar van der Gracht anotar per a Dynamo el 0 - 1. Millor no veure'n la repetició.
  • 143 Minuto 62 (Gol de contra por la derecha): El jugador Wolf North de Dynamo es va adonar que la defensa rival havia deixat la banda esquerra desguarnida. Quan els seus companys van recuperar la pilota es va desmarcar cap a aquella zona i va marcar el 0 - 2 d'un ràpid contraatac.
  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): En Danny Elliot va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 0 - 3. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Felix Cleuvers de Dynamo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 52 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Felix Cleuvers se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.
  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Heinz Preetz de Dynamo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.