Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736342531

Amistoso (Int.) 736342531 Información oficial sobre el partido 736342531 en Hattrick

26.06.2024 17:55:00

WALECZNE SERDUSZKO Alineación oficial del equipo 'WALECZNE SERDUSZKO' en el partido 3 - 2 fc welbestetj Alineación oficial del equipo 'fc welbestetj' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
WALECZNE SERDUSZKO Alineación oficial del equipo 'WALECZNE SERDUSZKO' en el partido 1 - 1 fc welbestetj Alineación oficial del equipo 'fc welbestetj' en el partido
Tiene suerte 0.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,8 % 4,0 % 77,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WALECZNE SERDUSZKO

Goles Goles

  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Asok Mallah va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de SERCE i marcant el 1 - 1.
  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al SERCE una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Asok Mallah, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 2 - 2. Tot això passava al minut 81.
  • 123 Minuto 89 (Gol por la derecha): Passats 89 minuts, Łukasz Kokoszka, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. SERCE es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): SERCE va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Ramesh Thomas en un 1 contra 1 amb el porter Wout Legear, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 40, Neal Warner de SERCE va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Roman Żuliński de SERCE amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

fc welbestetj

Goles Goles

  • 138 Minuto 35 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Igor Cormanne la va rematar Giuseppe Merzoni amb una magnífica volea que va fer pujar per a welbestetj el 0 - 1.
  • 187 Minuto 51 (Gol tiro lejano): Era obvi que el welbestetj volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 51 van aconseguir marcar quan en Giuseppe Merzoni va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 32 (Ocasión tiro lejano): Al minut 32 un refús amb el peu d'en Arkadi Gogoladze va anar a parar als peus del Seth Voet que, sense controlar la pilota va xutar a porteria des de 25 metres. La pilota anava a porteria i el porter estava fora de l'àrea, però la pilota va anar a topar a l'esquena de l'àrbitre, que la jugada l'havia enganxat mal col·locat.
  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): El welbestetj se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 37, en Rolf Geukens va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 39 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del welbestetj va deixar en bona posició a en Daniel Bertilsson per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.