Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736341295

Amistoso 736341295 Información oficial sobre el partido 736341295 en Hattrick

26.06.2024 13:45:00

FC Baklazhan Alineación oficial del equipo 'FC Baklazhan' en el partido 0 - 2 Iļģuciema Futbola Skola Alineación oficial del equipo 'Iļģuciema Futbola Skola' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Baklazhan Alineación oficial del equipo 'FC Baklazhan' en el partido 2 - 0 Iļģuciema Futbola Skola Alineación oficial del equipo 'Iļģuciema Futbola Skola' en el partido
Tiene mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,9 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Baklazhan

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 89 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Atis Tūniņš, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ibraheem Abdulah Kharabsheh.

Iļģuciema Futbola Skola

Goles Goles

  • 172 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Passats 31 minuts de partit, IFS es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Jens Dauchot es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 118 Minuto 63 (Gol evento especial córner peinado): En Orest Kobylyanskyi entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al IFS, un peu providencial d'en Kaspars Zonnenbergs va situar el 0-2 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 280 Minuto 83 (Ocasión de falta): El porter local va aturar amb dos temps un tir lliure directe de Imad Ouasti al minut 83.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Jens Dauchot va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 89, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jens Dauchot es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Imad Ouasti de IFS va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.