Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736334894

Copa 736334894 Información oficial sobre el partido 736334894 en Hattrick

26.06.2024 23:55:00

Ubertos Alineación oficial del equipo 'Ubertos' en el partido 1 - 2 Las Valkirias Alineación oficial del equipo 'Las Valkirias' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ubertos Alineación oficial del equipo 'Ubertos' en el partido 0 - 3 Las Valkirias Alineación oficial del equipo 'Las Valkirias' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.88Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ubertos

Goles Goles

  • 112 Minuto 77 (Gol por la izquierda): Ubertos equilibrava la balança al minut 77. En Oswaldo Machado, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 1 a 1 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 16 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Maximilien Fruitier va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 207 Minuto 56 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Panificio Cordero va enviar un xut des de 40 metres al minut 56, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Alberto Córdoba es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Las Valkirias

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): Amb 27 minuts jugats, Tom Bar-Nir de Rag va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 171 Minuto 87 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 87, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Igor Herda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Igor Herda va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Daniele Valentini, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 272 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, un refús desafortunat de Daniele Valentini, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Javier Edmundo Bressan no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 270 Minuto 20 (Ocasión de falta): El Rag va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 20 amb un llançament de falta perillós. En Pedro van der Weert però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Javier Edmundo Bressan va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 62, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 270 Minuto 81 (Ocasión de falta): Els visitants van cridar "gol" quan una falta llançada per Pedro van der Weert al minut 81 semblava entrar, però Daniele Valentini va aconseguir desviar-la amb una mà a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Igor Herda de Rag la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.