Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736331732

Copa 736331732 Información oficial sobre el partido 736331732 en Hattrick

26.06.2024 22:40:00

Malleco Unido SA Alineación oficial del equipo 'Malleco Unido SA' en el partido 3 - 0 DestajadoresUC Alineación oficial del equipo 'DestajadoresUC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Malleco Unido SA Alineación oficial del equipo 'Malleco Unido SA' en el partido 2 - 0 DestajadoresUC Alineación oficial del equipo 'DestajadoresUC' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.60Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Malleco Unido SA

Goles Goles

  • 124 Minuto 2 (Gol de penalti): Malleco va posar-se per davant 1 - 0 al minut 2, quan Imre Sós va llançar una pena màxima perfectament.
  • 131 Minuto 3 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Andrei Deme es va introduir dins la defensa central al minut 3, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 134 Minuto 69 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Malleco al minut 69, que va llançar ajustat al pal en Imre Sós. 3 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 71 (Ocasión de falta): En Imre Sós es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

DestajadoresUC

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 18 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Moritz 'Máquina' Wendl va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de DeMarcus Foti. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 241 Minuto 20 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de DestajadoresUC va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vullnet 'Negro' Xhemali, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): En Roger 'El Buitre' Umbert va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 17, Gabriel 'Relojito' Coihuepán de DestajadoresUC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.