Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736330902

Copa 736330902 Información oficial sobre el partido 736330902 en Hattrick

26.06.2024 23:25:00

Bailarina Colombiana Alineación oficial del equipo 'Bailarina Colombiana' en el partido 1 - 5 Los Cesante F.C Alineación oficial del equipo 'Los Cesante F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Bailarina Colombiana Alineación oficial del equipo 'Bailarina Colombiana' en el partido 1 - 1 Los Cesante F.C Alineación oficial del equipo 'Los Cesante F.C' en el partido
Tiene un resultado normal 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
54,5 % 19,6 % 26,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Bailarina Colombiana

Goles Goles

  • 138 Minuto 29 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Giancarlo Guajardo la va rematar Francisco Martín Tapia amb una magnífica volea que va fer pujar per a Colombiana el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 36 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Taurino Scheid va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Giancarlo Guajardo rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 218 Minuto 75 (Ocasión evento especial córner peinado): Luis Eduardo Agacio quasi marca en una jugada assajada de córner que Leonard Sardelli havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Eduardo Agacio de Colombiana amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Los Cesante F.C

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 2, quan Dündar Görken va posar els visitants Cesante per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Torcuato Chávez va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Cesante i marcant el 0 - 2.
  • 119 Minuto 31 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Mamani Curaqueo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 3 al minut 31.
  • 182 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Al minut 44 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Torcuato Chávez va ser l'anotador del 1 - 4.
  • 143 Minuto 52 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Cesante eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 52, Morten Henningsen va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 1 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Marc-Henri Grasso va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Mario Segovia va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 243 Minuto 47 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Cesante sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Dündar Görken, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 47 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Iván Mariluan quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Mario Segovia, però la pilota va topar amb el travesser.