Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736330171

Copa 736330171 Información oficial sobre el partido 736330171 en Hattrick

26.06.2024 22:55:00

Magu Alineación oficial del equipo 'Magu' en el partido 1 - 0 Deutsche Wurst F.C. Alineación oficial del equipo 'Deutsche Wurst F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Magu Alineación oficial del equipo 'Magu' en el partido 2 - 2 Deutsche Wurst F.C. Alineación oficial del equipo 'Deutsche Wurst F.C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.38Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
35,6 % 35,6 % 28,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Magu

Goles Goles

  • 122 Minuto 68 (Gol por la izquierda): Al minut 68 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Magu va ser Jorge Pemán Casanova.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 8 per blocar una centrada d'en Salomón Diaz de León va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Magu.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Alfonso Almadel va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 285 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Magu a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Alfonso Almadel va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Teodosio Hernández va estar a punt d'acabar en gol al minut 38, però el porter visitant Pedro Monroy va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Magu va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jorge Pemán Casanova va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Monroy.
  • 206 Minuto 71 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 71, tothom va saber perquè en Alfonso Almadel era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.

Deutsche Wurst F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Zenón Zurita quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 270 Minuto 59 (Ocasión de falta): El Deutsche va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 59 amb un llançament de falta perillós. En Humberto Soto però, la va tirar centrada i amb poca potència.