Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736326207

Copa 736326207 Información oficial sobre el partido 736326207 en Hattrick

26.06.2024 20:30:00

Hamburg Kings Alineación oficial del equipo 'Hamburg Kings' en el partido 1 - 0 The Yellow Wall Alineación oficial del equipo 'The Yellow Wall' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Hamburg Kings Alineación oficial del equipo 'Hamburg Kings' en el partido 9 - 0 The Yellow Wall Alineación oficial del equipo 'The Yellow Wall' en el partido
Tiene que atarse una piedra al pie y tirarse al mar 8.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un hiper EJEA (8)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hamburg Kings

Goles Goles

  • 115 Minuto 34 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Neil Cornwallis no va poder aturar Hektor Rebele de Kings, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 34 el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): En Franz-Wolfgang Vahle va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Hinnerk Woolf, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Matthias Köhnke va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 230 Minuto 89 (Ocasión de falta): Al minut 89, Hinnerk Woolf gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Tutam Babadağlı de Kings amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

The Yellow Wall

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 23 (Ocasión de falta): El Yellow va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 23 amb un llançament de falta perillós. En Pete Heppolette però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 261 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 53 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Pete Heppolette va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 264 Minuto 59 (Ocasión de penalti): Passat el minut 59 de partit, Yellow va rebre un penal al seu favor que hauria pogut canviar el signe del partit. Pete Heppolette, probablement per la pressió del moment, no va poder concentrar-se en el seu xut, i va enviar la pilota fora.