Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736326071

Copa 736326071 Información oficial sobre el partido 736326071 en Hattrick

26.06.2024 20:00:00

BSC SwissChamp Alineación oficial del equipo 'BSC SwissChamp' en el partido 3 - 1 SV Westendorf Alineación oficial del equipo 'SV Westendorf' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
BSC SwissChamp Alineación oficial del equipo 'BSC SwissChamp' en el partido 6 - 1 SV Westendorf Alineación oficial del equipo 'SV Westendorf' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.46Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 5,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BSC SwissChamp

Goles Goles

  • 121 Minuto 29 (Gol por el centro): Al minut 29 els aficionats van embogir quan en Till Goble va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de SwissChamp.
  • 133 Minuto 53 (Gol por la derecha): SwissChamp va aconseguir el 2 - 0 quan Köbi Keuler va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de SwissChamp va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ralph Marion progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 23 (Ocasión de falta): Al minut 23, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

SV Westendorf

Goles Goles

  • 152 Minuto 60 (Gol por la izquierda): El 3 - 1 el va apuntar al seu compte particular Vinzenz Zahourek de Westendorf després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 18 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Westendorf a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Horst Pürstinger va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 272 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Simon Huber va marcar al minut 28 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 49 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Westendorf la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 262 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Westendorf va estar a punt d'empatar al 50 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Horst Pürstinger que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Horst Pürstinger de Westendorf va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.