Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736322523

Copa 736322523 Información oficial sobre el partido 736322523 en Hattrick

26.06.2024 18:45:00

Sleza Wroclaw Alineación oficial del equipo 'Sleza Wroclaw' en el partido 1 - 4 WKS Minionki Wrocław Alineación oficial del equipo 'WKS Minionki Wrocław' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sleza Wroclaw Alineación oficial del equipo 'Sleza Wroclaw' en el partido 1 - 1 WKS Minionki Wrocław Alineación oficial del equipo 'WKS Minionki Wrocław' en el partido
Tiene un resultado normal 1.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,7 % 4,7 % 19,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sleza Wroclaw

Goles Goles

  • 121 Minuto 37 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Arkadiusz Czmiel, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Wroclaw se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 37.

Ocasiones Ocasiones

  • 224 Minuto 114 (Ocasión de penalti): Wroclaw va gaudir d'un penal a favor al minut 114, però el jugador Tadeusz Drzewoszewski va fer un xut patètic, i va estavellar la bimba al cos del porter, Zenon Fryźlewicz.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 107 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Maciej Pilarski es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Wroclaw Jarosław Machała, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Zenon Fryźlewicz. El marcador continuava 1 - 1.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Jarosław Musik va xutar fora per a Wroclaw, el marcador es va quedar igual: 1 - 2, ja es veia a venir!
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Maciej Pilarski de Wroclaw va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.

WKS Minionki Wrocław

Goles Goles

  • 143 Minuto 56 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Minionki va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Mateusz Brzemiński, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 34 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Romuald Heller va servir per deixar enrere el gegant Maciej Pilarski al minut 34, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 263 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Minionki creava perill des de la dreta al minut 39, però en Gerard Bubiłek, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Mateusz Brzemiński desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 241 Minuto 43 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Minionki va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Fryderyk Stasiński, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 262 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Minionki va estar a punt d'empatar al 52 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Kamil Klimiuk que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 241 Minuto 115 (Ocasión de contra por el centro): En Fryderyk Stasiński va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Maciej Odrobiński va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 1 - 2.
  • 057 Minuto 124 (Penalti marcado (nervioso)): Fryderyk Stasiński de Minionki va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Gerard Bubiłek s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 1 - 3.
  • 055 Minuto 126 (Penalti marcado (técnico)): No hi ha gaire jugadors capaços de fer una cosa així! En Romuald Heller de Minionki va xutar amb una tècnica magistral. El marcador: 1 - 4.