Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736319647

Copa 736319647 Información oficial sobre el partido 736319647 en Hattrick

26.06.2024 18:30:00

F.C Saperus Alineación oficial del equipo 'F.C Saperus' en el partido 2 - 1 Wierzchutia Król Alineación oficial del equipo 'Wierzchutia Król' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C Saperus Alineación oficial del equipo 'F.C Saperus' en el partido 0 - 1 Wierzchutia Król Alineación oficial del equipo 'Wierzchutia Król' en el partido
Tiene suerte 0.43Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
15,0 % 1,9 % 83,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C Saperus

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Jeremi Verhulst va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Saperus, al minut 43. El marcador va canviar a 1 - 0.
  • 134 Minuto 59 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de Saperus al minut 59, que va llançar ajustat al pal en Aronne De Lupis. 2 - 0 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Saperus va anar a parar a la dreta de l'atac on en Soenke Kroepfl, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 205 Minuto 41 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Ildefonso Ferrera era fer passades de llarga distància. Al minut 41 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Rouchyar Mofti però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 205 Minuto 84 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Ildefonso Ferrera marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Soenke Kroepfl que va xutar a fora per molt poc.
  • 242 Minuto 89 (Ocasión de contra por la izquierda): El Saperus va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 89, però en Virgil Rujoiu va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Rouchyar Mofti gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Sepp Romich va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Virgil Rujoiu de Saperus va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Wierzchutia Król

Goles Goles

  • 154 Minuto 88 (Gol de penalti): Un penal perfectament xutat per Iulian Mercioiu va significar el 2 - 1 al minut 88.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 40 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gauthier Charreau va fer una magnífica centrada, però la rematada de Felipe Dhaen va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Krzysztof Grzanka es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.