Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736316984

Copa 736316984 Información oficial sobre el partido 736316984 en Hattrick

26.06.2024 17:00:00

Sjonnie swalker Alineación oficial del equipo 'Sjonnie swalker' en el partido 6 - 7 Fc Kratje Bier United Alineación oficial del equipo 'Fc Kratje Bier United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Sjonnie swalker Alineación oficial del equipo 'Sjonnie swalker' en el partido 4 - 1 Fc Kratje Bier United Alineación oficial del equipo 'Fc Kratje Bier United' en el partido
Tiene suerte 3.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene que haber comprado al árbitro, fijo!
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,0 % 0,7 % 10,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sjonnie swalker

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Sjonnie una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Şaban Yalvaç, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 25.
  • 113 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Sjonnie aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Sipko Driest va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 111 Minuto 78 (Gol por el centro): Passat el minut 78 de joc, Dré Mullens facilitava les coses al Sjonnie amb un gol ben maco pel centre que donava l'empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Al minut 9 el Sjonnie va posar setge sobre la defensa central visitant però en Guillaume Zwart no va estar gens encertat.
  • 223 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Sipko Driest va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 221 Minuto 49 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Sipko Driest va estar a punt d'acabar en gol al minut 49, però el porter visitant Duarte van Eupen va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Quina manera de xutar un penal!!! Sonny Steen de Sjonnie va executar el tir amb una gran tècnica posant el 4 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 123 (Penalti marcado (nervioso)): Harald Aernouds de Sjonnie va mostrar-se molt nerviós i el seu llançament de penal va sortir fluix i cap al centre de la porteria. Tanmateix, Duarte van Eupen s'havia estirat a la seva dreta abans de temps i no va tenir temps de reaccionar. 5 - 4.
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Sjonnie Wilm Cornello va intentar enganyar Duarte van Eupen amb una finta i un xut ben col·locat, però el porter no es va deixar enganyar i va fer una gran aturada. El marcador no es va alterar: 5 - 5.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Guillaume Zwart de Sjonnie, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Duarte van Eupen en un bon llançament des del punt fatídic. 6 - 5.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Dré Mullens va xutar fora per a Sjonnie, el marcador es va quedar igual: 6 - 6, ja es veia a venir!

Fc Kratje Bier United

Goles Goles

  • 185 Minuto 3 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 3 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Kratje. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Frédéric 'Samba Kid' Prudent xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 173 Minuto 58 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 58, quan Pierre den Dikken va posar els visitants Kratje per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.
  • 138 Minuto 77 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Luca Gonggrijp la va rematar Kobus de Munnik amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kratje el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Kobus de Munnik va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Johnny Eijkelestam va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Kratje que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Pierre den Dikken, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 272 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Pierre den Dikken, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 83 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 271 Minuto 96 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Matthijs Wielinga que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 273 Minuto 97 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 97, quan en Tenzin Kampherbeek va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Hero de Gaay Fortmann anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Kratje.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Kratje, Willem Lewerissa, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 5 al marcador.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Kratje Duarte van Eupen, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Harald Aernouds. El marcador continuava 5 - 5.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): Ali Yazami va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 6 - 6.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Kratje Jef Weinstein no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Harald Aernouds es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 7.