Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736314848

Copa 736314848 Información oficial sobre el partido 736314848 en Hattrick

26.06.2024 17:15:00

Zes in de fles Alineación oficial del equipo 'Zes in de fles' en el partido 3 - 0 VV SjoJu Alineación oficial del equipo 'VV SjoJu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Zes in de fles Alineación oficial del equipo 'Zes in de fles' en el partido 2 - 0 VV SjoJu Alineación oficial del equipo 'VV SjoJu' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.77Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,5 % 0,1 % 2,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zes in de fles

Goles Goles

  • 122 Minuto 21 (Gol por la izquierda): Els seguidors del fles contenien la respiració mentre en Yvo de Bakker s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 134 Minuto 37 (Gol de penalti): fles va obtenir un penal al minut 37, que va llançar a la perfecció Guy Koetsier. 2 - 0 a favor dels locals.
  • 133 Minuto 58 (Gol por la derecha): fles va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Leroy van Ulzen va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Leroy van Ulzen una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 28, però una magnífica aturada de Quin Roodveld va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 235 Minuto 86 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Leroy van Ulzen va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Theodorus Vullings.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josh van Bohemen de fles es va guanyar la targeta groga merescudament.

VV SjoJu

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de SjoJu, l'equip va recuperar la pilota al minut 79 i va contraatacar. En Siemon de Rooij va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 252 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Siemon de Rooij la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de SjoJu havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.