Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736312809

Copa 736312809 Información oficial sobre el partido 736312809 en Hattrick

26.06.2024 16:45:00

WHL Warriors Alineación oficial del equipo 'WHL Warriors' en el partido 1 - 3 CFUnam Alineación oficial del equipo 'CFUnam' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
WHL Warriors Alineación oficial del equipo 'WHL Warriors' en el partido 1 - 1 CFUnam Alineación oficial del equipo 'CFUnam' en el partido
Tiene un resultado normal 0.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
24,1 % 12,3 % 63,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

WHL Warriors

Goles Goles

  • 113 Minuto 30 (Gol por la derecha): Després de 30 minuts de partit, Aksel 'The Goalmachine' Heyde igualava per Warriors en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Al minut 4 es va veure una gran oportunitat per a Warriors per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Aksel 'The Goalmachine' Heyde, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): El Warriors va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 28, però en Uroš Živković va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del Warriors no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Benjamin Buendgens perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 201 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Bjørn Sande va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 81 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Aleh Pantsevich es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

CFUnam

Goles Goles

  • 185 Minuto 12 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 12 minuts, el tirador de faltes del CFUnam va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Livian Măluţan, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 174 Minuto 49 (Gol de penalti): Luigi Paolo Oggiano va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 49 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 181 Minuto 56 (Gol por el centro): Al minut 56, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Mervils Tirvilis va augmentar l'avantatge de CFUnam a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 35 (Ocasión por el centro): CFUnam va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 35, quan Ciro Bettocchi va quedar-se sol davant el porter Leonidas Barkauskis, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38, un refús desafortunat de Leonidas Barkauskis, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Ciro Bettocchi no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Henri Leinonen de CFUnam va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.