Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736306204

Copa 736306204 Información oficial sobre el partido 736306204 en Hattrick

26.06.2024 14:45:00

Úsilné Alineación oficial del equipo 'Úsilné' en el partido 1 - 3 Aquarists United Alineación oficial del equipo 'Aquarists United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Úsilné Alineación oficial del equipo 'Úsilné' en el partido 1 - 2 Aquarists United Alineación oficial del equipo 'Aquarists United' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,3 % 5,5 % 74,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Úsilné

Goles Goles

  • 101 Minuto 83 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Jamil Jarrín, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Úsilné.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vitko Hubchev estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Ionel Semeniuc, als 19 minuts, va fallar per ben poc.
  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Jamil Jarrín! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 237 Minuto 24 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Vitko Hubchev va fer una magnífica centrada, però la rematada de Mahesh Phatak va ser fluixa i innocent i el porter la va aturar sense problemes.
  • 203 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Úsilné va disposar d'una oportunitat immillorable per apropar-se al marcador quan Vitko Hubchev va rebre una passada a mitja alçada i va rematar amb una magnífica volea des de la dreta de l'atac, però Alois Kroupa va reaccionar com un campió i va fer l'aturada del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Geir Langnes de Úsilné la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ionel Semeniuc.
  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Jan Hudy de Úsilné va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mykolojus Indriulėnas de Úsilné amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Aquarists United

Goles Goles

  • 173 Minuto 54 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 54, quan Silvestro Cruise va posar els visitants Aquarists per damunt al marcador per 0 - 1, rematant un atac per la banda dreta.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Aquarists van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Jack Solstad va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 2 pujava al marcador.
  • 181 Minuto 86 (Gol por el centro): Al minut 86, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jan Wilhelmsmeyer va augmentar l'avantatge de Aquarists a 1 - 3 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Silvestro Cruise de Aquarists, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 10 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Aquarists va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Myron Morhun, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 225 Minuto 53 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Silvestro Cruise va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.
  • 208 Minuto 59 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Silvestro Cruise va deixar asseguts a un parell de rivals però a l'hora d'associar-se amb en Jack Solstad aquest no va estar a l'altura.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Aquarists quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Jack Solstad va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aftab Mujtaba de Aquarists va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.