Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736305958

Copa 736305958 Información oficial sobre el partido 736305958 en Hattrick

26.06.2024 14:30:00

BlacKBullS Troya Alineación oficial del equipo 'BlacKBullS Troya' en el partido 1 - 3 FC Ohrada Vsetín Alineación oficial del equipo 'FC Ohrada Vsetín' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
BlacKBullS Troya Alineación oficial del equipo 'BlacKBullS Troya' en el partido 4 - 2 FC Ohrada Vsetín Alineación oficial del equipo 'FC Ohrada Vsetín' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.70Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,8 % 2,2 % 15,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

BlacKBullS Troya

Goles Goles

  • 111 Minuto 31 (Gol por el centro): Luigi Fundoni s'emportà una gran ovació del públic local al minut 31, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Jairo Parra va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 222 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): BlacKBullS va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 61 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emil Michalík ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tibor Mistr va estar a punt d'acabar en gol al minut 76, però el porter visitant Aridani Pastor León va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

FC Ohrada Vsetín

Goles Goles

  • 118 Minuto 2 (Gol evento especial córner peinado): Daniel Lulichevski va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de FC OV, Olli Kuurne, que va marcar, sense saber com, el 0 - 1.
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de FC OV van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 2 mitjançant en Olli Kuurne.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del FC OV van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Sebastián Suchomel va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Daniel Lulichevski va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ferdinand Kolesár va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Olli Kuurne va marcar al minut 73 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Al minut 79 de partit, Olli Kuurne va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.