Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736305221

Copa 736305221 Información oficial sobre el partido 736305221 en Hattrick

26.06.2024 14:15:00

Kandavas Ozollapas Alineación oficial del equipo 'Kandavas Ozollapas' en el partido 2 - 0 Līvāni DF Alineación oficial del equipo 'Līvāni DF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Kandavas Ozollapas Alineación oficial del equipo 'Kandavas Ozollapas' en el partido 2 - 0 Līvāni DF Alineación oficial del equipo 'Līvāni DF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.78Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
94,6 % 0,2 % 5,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Kandavas Ozollapas

Goles Goles

  • 123 Minuto 51 (Gol por la derecha): El jugador Alpha Robinson de Ozollapas, després de 51 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Edgars Eilands es va introduir dins la defensa central al minut 67, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Jaafar Ben Romdhane del Ozollapas ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nikolaos Serafim va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Danial Barkhordar va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 231 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64, Hussain Shiyam gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Danial Barkhordar va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Artyom Vasilkin de Ozollapas es va guanyar la targeta groga merescudament.

Līvāni DF

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Aivars Jutus, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 5 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 9, quan en Rens Gruguls va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 219 Minuto 52 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Kapitonas Pavliukovičius va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Rens Gruguls, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.