Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736304885

Copa 736304885 Información oficial sobre el partido 736304885 en Hattrick

26.06.2024 13:00:00

DE Volle Pot Alineación oficial del equipo 'DE Volle Pot' en el partido 1 - 2 The Hound Alineación oficial del equipo 'The Hound' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
DE Volle Pot Alineación oficial del equipo 'DE Volle Pot' en el partido 0 - 1 The Hound Alineación oficial del equipo 'The Hound' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DE Volle Pot

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Sergey Leshin va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Volle i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Volle va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergey Leshin en un 1 contra 1 amb el porter Lorencio Rodríguez, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

The Hound

Goles Goles

  • 187 Minuto 32 (Gol tiro lejano): En Loïc Maelfait conduïa pel cercle central i, veient a en Albert Pipeleers desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 0 - 1.
  • 170 Minuto 39 (Gol de falta): Joran Van Huynegem va sorprendre l'equip local amb un pèssim llançament de lliure directe que, després d'un rebot que va despistar el porter, va anar a parar al fons de la xarxa al minut 39. 1 - 2 per a Hound.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 37 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Hound tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Tim Deschuyter ho va intentar al minut 37 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 208 Minuto 82 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Angelo Van Landschoot de Hound va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Fazli Verborgh es va posar al mig i ho va espatllar tot.
  • 287 Minuto 89 (Ocasión tiro lejano): El Hound se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 89, en Jean-Maurice Hullebusch va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Angelo Van Landschoot de Hound va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Gilbert Soenen.
  • 511 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fazli Verborgh de Hound es va emportar una amonestació al minut 83 per provocar un rival.