Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736304082

Copa 736304082 Información oficial sobre el partido 736304082 en Hattrick

26.06.2024 13:45:00

KFC Rumbeke Alineación oficial del equipo 'KFC Rumbeke' en el partido 4 - 0 kaefer boys Alineación oficial del equipo 'kaefer boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
KFC Rumbeke Alineación oficial del equipo 'KFC Rumbeke' en el partido 1 - 1 kaefer boys Alineación oficial del equipo 'kaefer boys' en el partido
Tiene bastante suerte 0.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,9 % 2,7 % 80,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KFC Rumbeke

Goles Goles

  • 140 Minuto 4 (Gol de contra de falta): El contraatac de Rumbeke va resultar en una falta a la frontal de l'àrea, que Óscar García Arrafán va xutar amb una magnífica rosca per marcar el 1 - 0!
  • 116 Minuto 24 (Gol evento especial rápido + pase): Un ràpid moviment de Burl Bowman va acabar en una passada genial cap al jugador de Rumbeke Ernest Konjevoda, que va marcar el 2 - 0.
  • 186 Minuto 53 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Rumbeke va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Emiliano Abasola, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 0.
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): Juan Ríos Ríos va incrementar l'avantatge de Rumbeke amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15, Víctor González Valle gairebé va marcar per a Rumbeke des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luitger Zobel al minut 25 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ernest Konjevoda va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 48 (Ocasión por la izquierda): En Peter Adam, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

kaefer boys

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 57 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Increïble xilena de Garay Bousard que hauria pogut ser el gol del segle, si no fos perquè el pal ho va evitar.
  • 253 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Marc Hom quasi redueix la diferència al marcador al minut 68, però una gran estirada d'en Pavao Vladičić va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.
  • 253 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Ja havien passat 89 minuts quan l'equip visitant, avançant per la dreta amb en Marciano Wildeman amb la pilota als peus, va fer una centrada que degut a una ràfega de vent es va enverinar. La pilota va acabar tocant el travesser per la part de fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 5 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Marciano Wildeman de kaefer va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.