Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736302415

Copa 736302415 Información oficial sobre el partido 736302415 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido 4 - 3 Kanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Kanadre C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
bruchi Jrs Alineación oficial del equipo 'bruchi Jrs' en el partido 6 - 1 Kanadre C.F. Alineación oficial del equipo 'Kanadre C.F.' en el partido
Tiene mala suerte 6.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bruchi Jrs

Goles Goles

  • 110 Minuto 34 (Gol de falta): Al minut 34, bruchi van provocar una falta a la frontal de l'àrea visitant. En Laílson Canci va empatar el partit amb un gran llançament directe, deixant el marcador 1 - 1.
  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Els seguidors del bruchi contenien la respiració mentre en Johann Fleig s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 108 Minuto 78 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Lukas Rooij és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Laílson Canci perquè aconseguís el 3 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 130 Minuto 84 (Gol de falta): Als 84 minuts, Laílson Canci va ampliar l'avantatge de bruchi amb un 4 - 1 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): En Laílson Canci va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 210 Minuto 23 (Ocasión de falta): En Laílson Canci tenia una gran responsabilitat perquè havia d'executar amb precisió una falta si volia empatar el partit. La pressió que tenia es va deixar notar i la pilota va anar a parar a la tanca defensiva.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): El bruchi ho intentava per la dreta per mitjà de Riccardo Calvi, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Al minut 81, Lukas Rooij gairebé va marcar per a bruchi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Kanadre C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Kanadre va ser finalitzada des de l'esquerra per Art Beugels al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 153 Minuto 86 (Gol por la derecha): Tot i anar per sota al marcador, Kanadre seguien lluitant fins al final. Al minut 86, fruit d'aquests esforços, Makarios Ventouris va marcar el 4 - 2 després d'una gran jugada per la dreta, que va finalitzar amb un fort xut.
  • 151 Minuto 87 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 87, el jugador visitant Raúl Blanco va reduir fàcilment l'avantatge local a 4 - 3, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.