Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736302334

Copa 736302334 Información oficial sobre el partido 736302334 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 1 - 4 afra2 Alineación oficial del equipo 'afra2' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
genaro-rizquez Alineación oficial del equipo 'genaro-rizquez' en el partido 1 - 5 afra2 Alineación oficial del equipo 'afra2' en el partido
Tiene un resultado normal 0.79Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

genaro-rizquez

Goles Goles

  • 101 Minuto 75 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Biran Saadon trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 3 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): En Jurrien Jongejan del genaro-rizquez ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 211 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Maciej Koprowicz hauria d'haver estat gol al minut 36 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 212 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Kareem Parisien va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 49, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 203 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): genaro-rizquez va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Francesco Luccarini va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

afra2

Goles Goles

  • 116 Minuto 31 (Gol evento especial rápido + pase): Al minut 31, en Juan Carlos Martínez Montes del afra2 va fer gala de la seva increïble punta de velocitat i, deixant enrere la defensa, va donar la passada de gol a Virgilio Tata que no va desaprofitar l'ocasió de marcar el 0 - 1.
  • 141 Minuto 50 (Gol de contra por el centro): afra2 sabia com jugar al contraatac, i al minut 50, Miguel Vecina va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 2.
  • 108 Minuto 51 (Gol evento especial imprevisible (general)): Pino Marghella de afra2 va estar a l'alçada de la seva reputació de trobar maneres inesperades d'introduir la pilota al fons de la xarxa, quan es va inventar una passada cap al seu company Giampiero Sappia que va completar la jugada que feia pujar el 0 - 3 al marcador.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 89, afra2 va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Juan Carlos Martínez Montes.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Juan Carlos Martínez Montes va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Enrique Ribeiro després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Jonatan Alexandersson va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): afra2 quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Vilibalds Kivičs va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.