Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736302136

Copa 736302136 Información oficial sobre el partido 736302136 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 1 - 2 R. C. D Rúa Vella Alineación oficial del equipo 'R. C. D Rúa Vella' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
LAS MEDIANIAS Alineación oficial del equipo 'LAS MEDIANIAS' en el partido 0 - 3 R. C. D Rúa Vella Alineación oficial del equipo 'R. C. D Rúa Vella' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.97Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,5 % 0,1 % 98,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LAS MEDIANIAS

Goles Goles

  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de MEDIANIAS eren letals, i Sergio Verdesoto va aprofitar-ne un per aconseguir el 1 - 0 entrant des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 2 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 2 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Viktor Halldórsson va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Matei Oneaţă es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

R. C. D Rúa Vella

Goles Goles

  • 161 Minuto 75 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 75 minuts Pierre 'Lóstrego' Garayzabal va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 1 - 1.
  • 139 Minuto 76 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Que tremoli l'estadi, que tremolin els rivals, és l'hora del show de Manuel Dărângă! Un inimaginable dribbling sobre Rodrigo Gradilla va acabar amb un exquisit gol, un prodigi de la tècnica futbolística, que va anotar el 1 - 2 per a R. VELLA.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Horaţiu 'El Ilusionista' Jurmescu sol davant la porteria al minut 32, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 263 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Vicente 'Moro' La Santa va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Manuel Dărângă de R. VELLA va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pierre 'Lóstrego' Garayzabal de R. VELLA es va emportar una amonestació al minut 89 per provocar un rival.