Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los Tu Madre C.F. (49049) - Rallys new team (437277) » 736302052: T76/R5

Copa 736302052 Información oficial sobre el partido 736302052 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00
Copa: Temporada 76 / Ronda 5

Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 3 - 5 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los Tu Madre C.F. Alineación oficial del equipo 'Los Tu Madre C.F.' en el partido 1 - 1 Rallys new team Alineación oficial del equipo 'Rallys new team' en el partido
Tiene suerte 1.40Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
50,8 % 22,7 % 26,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Tu Madre C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 49 (Gol de contra por la izquierda): En Petre Ghiuruţan va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Quan passaven pocs segons del minut 73 l'àrbitre va xiular una falta molt perillosa per l'equip local. En Bilitu Ordinabe va ser l'encarregat d'intentar posar per davant al marcador al seu equip, però l'únic que va aconseguir és enviar la pilota al carrer.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada de Joan Vicenç Costals marca de la casa va deixar en disposició d'u contra u a en Philipp Weinsheimer que va xutar a fora per molt poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Karel Skřivánek.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 055 Minuto 121 (Penalti marcado (técnico)): Uau! Així es xuta un penal! Guilherme Paiva Ferreira va demostrar la seva tècnica i va afegir un gol al marcador de MADRE a la tanda de penals: 2 - 1!
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Kristobare Kakutegi va xutar fora per a MADRE, el marcador es va quedar igual: 2 - 2, ja es veia a venir!
  • 059 Minuto 125 (Penalti fallado (fuera o parada)): Philipp Weinsheimer, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Josminas Mokreckas va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de MADRE i 2 - 3 al marcador.
  • 057 Minuto 127 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Francisco Mercado de MADRE va superar Josminas Mokreckas, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 4.

Rallys new team

Goles Goles

  • 142 Minuto 65 (Gol de contra por la izquierda): Moreno Gasparini va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Rallys i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Al minut 20 de partit, Èric Bonamosa quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 92 (Ocasión por el centro): Paco Charta va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 92, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Francisco Mercado va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Dan-Alex Gurzu de Rallys amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Ulus Dadaş de Rallys, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Francisco Mercado en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): El jugador de Rallys, Josminas Mokreckas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): El jugador de Rallys Javier Riveros no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Francisco Mercado es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 2 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Webbie Sakala anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 5 per a Rallys.