Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736302024

Copa 736302024 Información oficial sobre el partido 736302024 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 4 - 0 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los bolingas Alineación oficial del equipo 'Los bolingas' en el partido 0 - 2 Ciudad de Zaragoza S.D. Alineación oficial del equipo 'Ciudad de Zaragoza S.D.' en el partido
Tiene mucha potra 0.41Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los bolingas

Goles Goles

  • 143 Minuto 19 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de bolingas va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Marius-Ionuţ Lungeanu, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 1 - 0.
  • 141 Minuto 25 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de bolingas van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 2 - 0 mitjançant en Charles Neumüller.
  • 141 Minuto 36 (Gol de contra por el centro): El bolingas era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Marius-Ionuţ Lungeanu va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 3 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Carl-Gustav Jansson va aprofitar per marcar el 4 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): El bolingas ho intentava per la dreta per mitjà de Celestino Gaulês, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Ciudad de Zaragoza S.D.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 9 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Keijo Huttunen va fer al minut 9 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Ulf Kujovic, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 272 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Es duien 18 minuts de partit jugats quan Maiert Fennema va estar a punt de posar per davant a Zaragoza amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Franc Mernik va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Hessu Mäkelin va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 29 (Ocasión por el centro): Richart Wessles va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Franc Mernik no es va rendir i va fer unes grans aturades.
  • 251 Minuto 32 (Ocasión por el centro): En Ulf Kujovic va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Franc Mernik.
  • 254 Minuto 35 (Ocasión de penalti): Al minut 35 de partit, l'àrbitre va assenyalar un penal a favor de Zaragoza, però Nichifor Căruţă no va aconseguir transformar-lo en gol.
  • 251 Minuto 48 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 48, quan un error defensiu va deixar Keijo Huttunen completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 290 Minuto 49 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Maiert Fennema era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 49. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Una llarga i pacient circulació de pilota del Zaragoza va acabar amb una bona passada a la banda esquerra, que en Hessu Mäkelin no va poder controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Richart Wessles de Zaragoza la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 514 Minuto 83 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Antoine Hofmann s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.