Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301892

Copa 736301892 Información oficial sobre el partido 736301892 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido 6 - 3 Veloce FC Alineación oficial del equipo 'Veloce FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
yopzgz Alineación oficial del equipo 'yopzgz' en el partido 6 - 2 Veloce FC Alineación oficial del equipo 'Veloce FC' en el partido
Tiene un resultado normal 6.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,8 % 0,5 % 8,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

yopzgz

Goles Goles

  • 133 Minuto 18 (Gol por la derecha): yopzgz va aconseguir el 2 - 0 quan Pablo Descoll va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Natanael Hernáiz va incrementar l'avantatge de yopzgz amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 133 Minuto 78 (Gol por la derecha): Amb 78 minuts jugats, en Leonardo Viscusi va augmentar l'avantatge de yopzgz a 4 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): En Michael Coates va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 185 Minuto 89 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 89 minuts, el tirador de faltes del yopzgz va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Pablo Descoll, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 6 - 3 pujava al marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 87, Bernhard Killer de yopzgz va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Veloce FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 8 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Ernest 'Kiki' Bellin va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 8. 1-0.
  • 151 Minuto 25 (Gol por el centro): Al minut 25 els aficionats de Veloce van tornar a tenir esperances de guanyar el partit, perquè en Maxmilián Skala va anotar el 2 - 1 amb un xut des de la mitja lluna que va anar ajustat al pal dret.
  • 151 Minuto 86 (Gol por el centro): Els aficionats locals es van lamentar quan, al minut 86, el jugador visitant Nasa Ramos va reduir fàcilment l'avantatge local a 5 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Veloce van mostrar una bona compenetració quan al minut 88 van reduir diferències a 5 - 3 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Gabriele Magnone va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Veloce va estar a punt d'empatar al 11 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Rastislav Kratochvíl que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.