Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301798

Copa 736301798 Información oficial sobre el partido 736301798 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

supers555 Alineación oficial del equipo 'supers555' en el partido 1 - 2 Biesca Gijon Alineación oficial del equipo 'Biesca Gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
supers555 Alineación oficial del equipo 'supers555' en el partido 2 - 1 Biesca Gijon Alineación oficial del equipo 'Biesca Gijon' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,8 % 0,6 % 9,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

supers555

Goles Goles

  • 110 Minuto 62 (Gol de falta): Una falta al minut 62 va proporcionar un lliure directe al supers555. Géza Mogyorósi va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Alegre va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 213 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): El supers555 va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Géza Mogyorósi la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 49 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Jesús Alegre de supers555 amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pere Ferreres.

Biesca Gijon

Goles Goles

  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): En Niceto Ros Rivero entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Biesca, un peu providencial d'en Luis Cairada va situar el 0-1 al panell digital.
  • 173 Minuto 104 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Luis Cairada va poder marcar tot sol el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Biesca va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Léo Batista Weber va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 72 (Ocasión de contra por la izquierda): Biesca van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 72, però Léo Batista Weber va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 243 Minuto 100 (Ocasión de contra por la derecha): Léo Batista Weber va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Biesca que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.