Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301789

Copa 736301789 Información oficial sobre el partido 736301789 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido 4 - 5 Albares CF Alineación oficial del equipo 'Albares CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atletic Gavarrenc Alineación oficial del equipo 'Atletic Gavarrenc' en el partido 2 - 1 Albares CF Alineación oficial del equipo 'Albares CF' en el partido
Tiene suerte 2.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,8 % 0,2 % 6,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atletic Gavarrenc

Goles Goles

  • 123 Minuto 37 (Gol por la derecha): Corria el minut 37 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Honorino Frau Silvestre, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 132 Minuto 83 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Gavarrenc a 2 - 0. Modest Buscarons va rematar la jugada quasi sense angle.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Modest Buscarons va estar a punt d'acabar en gol al minut 11, però el porter visitant Patrocinio Baroja va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 224 Minuto 20 (Ocasión de penalti): Gavarrenc es va veure beneficiat per la polèmica al minut 20, quan l'àrbitre va xiular un penal dubtós, però Jaime Gortaire va relliscar al moment de fer el xut i el porter Patrocinio Baroja no va tenir cap problema per atrapar la pilota.
  • 232 Minuto 54 (Ocasión por la izquierda): Passaven 54 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Víctor Maiquez Barahona va rematar alt.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 62 podia haver acabat en gol, però Patrocinio Baroja va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 243 Minuto 107 (Ocasión de contra por la derecha): Gavarrenc van sortir al contraatac amb encert al minut 107, però Jesús Barceló no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 220 Minuto 111 (Ocasión de falta): Jaime Gortaire quasi dona a Gavarrenc l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): Salem Moueffek de Gavarrenc, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Patrocinio Baroja en un bon llançament des del punt fatídic. 3 - 2.
  • 058 Minuto 123 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Gavarrenc, Víctor Blanca, col·locà la pilota just a les mans d'en Patrocinio Baroja. El marcador: 3 - 3.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Víctor Maiquez Barahona de Gavarrenc va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): Josué Parrael va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 4 - 4.
  • 058 Minuto 129 (Penalti fallado (nervioso)): Stephan Hinterwalder de Gavarrenc va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 4 - 5.

Albares CF

Goles Goles

  • 137 Minuto 84 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 84 una excel·lent centrada de Joan Santacreu va arribar a Mikko Elo, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 162 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Dominik Rojewski per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Es duien 34 minuts de partit jugats quan Mikko Elo va estar a punt de posar per davant a Albares amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Víctor Blanca va impedir un gol cantat.
  • 272 Minuto 106 (Ocasión por la izquierda): Al minut 106, un refús desafortunat de Víctor Blanca, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Enric Valls no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 86, Enric Valls de Albares va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Albares, Jorge Sáiz López, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 3 - 3 al marcador.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): En Markos Laurnagarai anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 4 per a Albares.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Albares Joan Santacreu, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Víctor Blanca. El marcador continuava 3 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): El jugador de Albares Enric Valls no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Víctor Blanca es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 5.