Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301779

Copa 736301779 Información oficial sobre el partido 736301779 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Dynamo Navaridas FC Alineación oficial del equipo 'Dynamo Navaridas FC' en el partido 1 - 2 Sotillo del Moral Alineación oficial del equipo 'Sotillo del Moral' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dynamo Navaridas FC Alineación oficial del equipo 'Dynamo Navaridas FC' en el partido 3 - 1 Sotillo del Moral Alineación oficial del equipo 'Sotillo del Moral' en el partido
Tiene mala suerte 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,0 % 0,5 % 9,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dynamo Navaridas FC

Goles Goles

  • 111 Minuto 26 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Raúl Solares va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. Navaridas empatava el partit, 1 a 1, al minut 26.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 29 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Theodor Dijkslag va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Flynn Brooks. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 285 Minuto 37 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Helmut Litzl, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 242 Minuto 58 (Ocasión de contra por la izquierda): Navaridas van sortir al contraatac al minut 58, però Ulisse Giroud va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 211 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Al minut 70 el Navaridas va posar setge sobre la defensa central visitant però en Raúl Solares no va estar gens encertat.

Sotillo del Moral

Goles Goles

  • 116 Minuto 25 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 25 minuts quan Arne Spörcken va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Dölf Bumbacher, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 0 - 1.
  • 171 Minuto 53 (Gol por el centro): Sotillo agafava avantatge al minut 53 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Víctor Espilla amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 18 (Ocasión por el centro): Al minut 18 de partit, Harrison Bjerke quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 281 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 de partit, Dölf Bumbacher va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Jean-Louis Dejardin es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Flynn Brooks es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 514 Minuto 80 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Harrison Bjerke després que el jugador de Sotillo li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Pablo Gamecho de Sotillo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.