Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301550

Copa 736301550 Información oficial sobre el partido 736301550 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Corralejo FC Alineación oficial del equipo 'Corralejo FC' en el partido 0 - 7 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Corralejo FC Alineación oficial del equipo 'Corralejo FC' en el partido 0 - 3 Santoyo gool Alineación oficial del equipo 'Santoyo gool' en el partido
Tiene un resultado normal 0.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.25Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Corralejo FC

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Denís Carnota va tenir l'oportunitat d'apropar el seu equip al marcador al minut 31 amb una jugada per l'esquerra, però un mal control va fer perdre la pilota per línia de banda.
  • 235 Minuto 73 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Ezequiel Ibarrola es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 73, però el porter va aturar el seu xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Raúl Viñales de Corralejo va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Santoyo gool

Goles Goles

  • 174 Minuto 15 (Gol de penalti): Al minut 15 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Nguna El-Atlati va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 16 (Gol por el centro): Josu Argüelles de Santoyo va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 16. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Luis Delgado va augmentar l'avantatge de Santoyo a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 184 Minuto 67 (Gol de penalti): Al minut 67 de partit, l'àrbitre va xiular un penal molt dubtós a favor de Santoyo, fet que va motivar una allau de protestes dels jugadors de l'equip de casa. Finalment el penal es va xutar i Nguna El-Atlati va aconseguir augmentar l'avantatge dels visitants a 0 - 4.
  • 181 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Hadrián Valcarce va augmentar l'avantatge de Santoyo a 0 - 5 amb un xut ras arran de pal.
  • 181 Minuto 77 (Gol por el centro): Bernardo Valles va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 77, i va fer pujar el 0 - 6 per a Santoyo.
  • 184 Minuto 78 (Gol de penalti): Passaven 78 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Nguna El-Atlati va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 3 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Corralejo. La jugada d'estratègia del Santoyo per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Josu Argüelles va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 281 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30 de partit, Nguna El-Atlati va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Bernardo Valles, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Josu Argüelles de Santoyo es va guanyar la targeta groga merescudament.