Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301385

Copa 736301385 Información oficial sobre el partido 736301385 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Jesús fc Alineación oficial del equipo 'Jesús fc' en el partido 5 - 1 Marian@s Alineación oficial del equipo 'Marian@s' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Jesús fc Alineación oficial del equipo 'Jesús fc' en el partido 2 - 1 Marian@s Alineación oficial del equipo 'Marian@s' en el partido
Tiene bastante suerte 2.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.68Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
89,9 % 0,5 % 9,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jesús fc

Goles Goles

  • 124 Minuto 25 (Gol de penalti): Corria el minut 25, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. Jesús s'avançava en el marcador després que en Daniel Alberto Álvarez Barrio xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 190 Minuto 31 (Gol de falta): En Antonio Charro conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 133 Minuto 43 (Gol por la derecha): Amb 43 minuts jugats, en Daniel Alberto Álvarez Barrio va augmentar l'avantatge de Jesús a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Jesús va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Robert Moré des de dins de l'àrea.
  • 185 Minuto 62 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Revuelta, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 5 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31, Alejandro Revuelta gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Enrique Rubia va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Robert Moré de Jesús la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Marian@s

Goles Goles

  • 118 Minuto 44 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 44, el Marian@s va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alfredo Trillo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 22 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pep Blanchart va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Alfredo Trillo va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Marian@s va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 36, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Santiago Pita Caños.
  • 253 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Alberto Riva va fer una estirada espectacular al minut 44, desviant amb la mà canviada un obús disparat des de la dreta de l'atac per part d'en 庄 (Zhuang) 群平 (Qunping).
  • 253 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Josep Lluís Llibre quasi redueix la diferència al marcador al minut 51, però una gran estirada d'en Alberto Riva va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.