Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301349

Copa 736301349 Información oficial sobre el partido 736301349 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

El Rayo Alegre 2 Alineación oficial del equipo 'El Rayo Alegre 2' en el partido 3 - 5 Los Papafrita FC Alineación oficial del equipo 'Los Papafrita FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Formidable (9))
El Rayo Alegre 2 Alineación oficial del equipo 'El Rayo Alegre 2' en el partido 6 - 2 Los Papafrita FC Alineación oficial del equipo 'Los Papafrita FC' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
85,0 % 1,4 % 13,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEÓN (6)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Rayo Alegre 2

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Alegre van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Atanas Panov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 101 Minuto 32 (Gol por el centro): Atanas Panov de Alegre va demostrar les seves habilitats al minut 32 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 2 - 3.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Yerai Cólliga, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 5 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Miguel Castelldasens va estar a punt d'empatar per a Alegre quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Joan Jesús Socasau va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 211 Minuto 53 (Ocasión por el centro): Mario Austria va estar a punt de marcar al minut 53 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Los Papafrita FC

Goles Goles

  • 162 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Szymon Figołuszka, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 15.
  • 137 Minuto 16 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 16 en Robert Pugibet va fer una centrada potent que només un especialista en rematar de cap com en Kian Blomby podia donar-li la direcció adequada. Així ho va fer i el 1 - 2 va pujar al marcador.
  • 183 Minuto 29 (Gol por la derecha): Kian Blomby va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.
  • 138 Minuto 63 (Gol evento especial extremo + rematador): Robert Pugibet estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Kian Blomby va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 2 - 4 al minut 63.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Papafrita augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Szymon Figołuszka es rifés el porter i marqués el 2 - 5.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Robert Pugibet va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 3, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Sergio Goiburu va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 4 (Ocasión por el centro): Papafrita va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 4, quan José Bardem va quedar-se sol davant el porter Sergio Goiburu, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 65 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de José Ángel Mila. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.