Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736301007

Copa 736301007 Información oficial sobre el partido 736301007 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Rayo Escarrapicio FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Escarrapicio FC' en el partido 9 - 7 Bastaixos Alineación oficial del equipo 'Bastaixos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Horrible (2))
Rayo Escarrapicio FC Alineación oficial del equipo 'Rayo Escarrapicio FC' en el partido 6 - 4 Bastaixos Alineación oficial del equipo 'Bastaixos' en el partido
Tiene bastante suerte 6.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
53,8 % 20,1 % 26,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rayo Escarrapicio FC

Goles Goles

  • 103 Minuto 40 (Gol por la derecha): Una jugada per emmarcar de Escarrapicio per la dreta va donar com a resultat un gol de Artemio Pérez al minut 40 que reduïa la distància a 1 - 3.
  • 103 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els seguidors del Escarrapicio van tornar a saltar d'alegria al minut 43. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Rainer Setzinger que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 2 - 3.
  • 112 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Els incondicionals del Escarrapicio s'esgargamellaven dempeus per esperonar Tomas Viksjö que, en rebre la pilota i trobar-se desmarcat, va dirigir-se com una fletxa cap a la porteria rival des de l'esquerra. Una jugada molt maca, que succeïa al minut 76 i suposava l'empat a 3 per als locals.
  • 123 Minuto 81 (Gol por la derecha): Passats 81 minuts, Tomas Viksjö, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Escarrapicio es posava per davant!
  • 185 Minuto 119 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Escarrapicio van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Robbin Wijffelaars va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 5 - 5 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 105 (Ocasión de falta): Al minut 105, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Artemio Pérez.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): El jugador de Escarrapicio Pedro Falconi no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matthé van der Hurk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 6 - 5.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): Lorenz Back de Escarrapicio, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Matthé van der Hurk en un bon llançament des del punt fatídic. 7 - 6.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Escarrapicio, Tomas Viksjö, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 8 - 6 al marcador.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Escarrapicio, Rombout van Muiden, col·locà la pilota just a les mans d'en Matthé van der Hurk. El marcador: 8 - 7.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): El jugador de Escarrapicio Artemio Pérez no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Matthé van der Hurk es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 9 - 7.

Bastaixos

Goles Goles

  • 173 Minuto 3 (Gol por la derecha): Al minut 3 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Giovanbattista Steccanella que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 181 Minuto 26 (Gol por el centro): Al minut 26, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Jean-Luc Coutable va augmentar l'avantatge de Bastaixos a 0 - 2 amb un xut ras arran de pal.
  • 180 Minuto 35 (Gol de falta): Passaven 35 minuts quan en Jean-Luc Coutable va convertir en gol una falta des de 30 metres que va significar el 0 - 3.
  • 163 Minuto 86 (Gol por la derecha): El jugador visitant Josef Wiebogen va aconseguir empatar 4 - 4 al minut 86 mitjançant una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 116 Minuto 114 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Kasper Nærum sempre és una garantia. Al minut 114, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Jean-Luc Coutable marcar el 4 - 5 per al Bastaixos.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Amos Donou va fer una jugada per la banda esquerra, però Agostino Peterhans va aturar el seu xut.
  • 282 Minuto 117 (Ocasión por la izquierda): Josef Wiebogen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 117, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): En Jean-Luc Coutable anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 6 - 6 per a Bastaixos.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Bastaixos Amos Donou, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Agostino Peterhans. El marcador continuava 7 - 6.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Antonio Rivera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 8 - 7.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Josef Wiebogen va xutar fora per a Bastaixos, el marcador es va quedar igual: 8 - 7, ja es veia a venir!