Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300661

Copa 736300661 Información oficial sobre el partido 736300661 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

Ilusionistas Alineación oficial del equipo 'Ilusionistas' en el partido 4 - 5 FC Catalonia 2024 Alineación oficial del equipo 'FC Catalonia 2024' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ilusionistas Alineación oficial del equipo 'Ilusionistas' en el partido 0 - 1 FC Catalonia 2024 Alineación oficial del equipo 'FC Catalonia 2024' en el partido
Tiene mucha potra 0.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,8 % 0,1 % 99,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ilusionistas

Goles Goles

  • 113 Minuto 55 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Ascanio Eizmendi de Ilusionistas va aconseguir igualar el partit al minut 55, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ilusionistas va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de José Núñez Chacón va sortir per sobre el travesser.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Sabin Urrestiantsoleaga va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ilusionistas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 241 Minuto 100 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Ilusionistas va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a José Núñez Chacón, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Roberto Nieto-Armijo de Ilusionistas es va emportar una amonestació al minut 38 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ilusionistas Tiberiu Boldijar, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de Rubén Merino Íñiguez. El marcador continuava 1 - 1.
  • 056 Minuto 123 (Penalti marcado): El jugador de Ilusionistas, Felix Hanuss, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 2 - 2 al marcador.
  • 057 Minuto 125 (Penalti marcado (nervioso)): La pena màxima mal llançada per part de Ascanio Eizmendi de Ilusionistas va superar Rubén Merino Íñiguez, que va cometre una greu errada deixant passar la pilota per sota les cames. 3 - 3.
  • 058 Minuto 127 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ilusionistas, Pol Tribó, col·locà la pilota just a les mans d'en Rubén Merino Íñiguez. El marcador: 3 - 4.
  • 056 Minuto 129 (Penalti marcado): En Sabin Urrestiantsoleaga anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 4 per a Ilusionistas.

FC Catalonia 2024

Goles Goles

  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Òscar Sidera va treure un córner llarg cap al segon pal que en Jesús La Riba, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 17 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Catalonia Pablo Dorregaray quasi marca al minut 17 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Arsenio Penedo l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 225 Minuto 31 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): L'imprevisible Arsenio Penedo va intentar rebutjar una centrada de l'equip rival amb tant mala sort que va estar a punt de fer-se un gol en pròpia porteria. Afortunadament el porter va poder evitar-ho amb una ràpida intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 34, Robert Mutică de Catalonia va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Paco Nistal.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): El jugador de Catalonia Pablo Dorregaray no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Pol Tribó es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 1 - 2.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Robert Mutică de Catalonia, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Pol Tribó en un bon llançament des del punt fatídic. 2 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Òscar Sidera va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 4.
  • 058 Minuto 128 (Penalti fallado (nervioso)): Francisco Jesús Gelabert de Catalonia va canviar d'opinió just en el moment d'efectuar el llançament del seu penal, i el xut va sortir molt desviat i va colpejar amb molta força el cap d'un espectador, que immediatament va perdre el sentit. La Creu Roja va portar l'aficionat a l'hospital mentre el marcador seguia 3 - 4.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): En Alejandro Rancón anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 5 per a Catalonia.