Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300407

Copa 736300407 Información oficial sobre el partido 736300407 en Hattrick

26.06.2024 12:00:00

The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido 3 - 6 Jarnachas FC Alineación oficial del equipo 'Jarnachas FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
The White Buffalos Alineación oficial del equipo 'The White Buffalos' en el partido 0 - 7 Jarnachas FC Alineación oficial del equipo 'Jarnachas FC' en el partido
Tiene bastante suerte 0.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The White Buffalos

Goles Goles

  • 101 Minuto 40 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Ignacio Gandía trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.
  • 116 Minuto 43 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 43 minuts quan Eloy Landacaranda va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Khalfan Al-Nasser, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 2 - 2.
  • 121 Minuto 50 (Gol por el centro): Roberts Viduskalns va donar a Buffalos un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 19 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Eloy Landacaranda estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Roman Gehnböck, als 19 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Eloy Landacaranda de Buffalos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 65 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 65 de partit, Eloy Landacaranda de Buffalos va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Jarnachas FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Jarnachas prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Guillermo Ortega.
  • 185 Minuto 36 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 36 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Jarnachas. A fi d'aconseguir el 0 - 2, van tocar-la en curt per tal que Francesco Saiani xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 163 Minuto 50 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 3 al minut 50 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Raanan Zivner marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 172 Minuto 52 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Sicco Heijnen quedar desmarcat i marcar per a Jarnachas al minut 52. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.
  • 183 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al 68 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Jarnachas augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Alfonso Civo de Sopranis es rifés el porter i marqués el 3 - 5.
  • 181 Minuto 69 (Gol por el centro): Al minut 69, Abdelqawi Yamin va augmentar l'avantatge de Jarnachas a 3 - 6 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 41 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Francesco Saiani, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Guillermo Ortega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 272 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Es duien 44 minuts de partit jugats quan Guillermo Ortega va estar a punt de posar per davant a Jarnachas amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Antonio Núñez Alvar va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alfonso Civo de Sopranis de Jarnachas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.