Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300275

Copa 736300275 Información oficial sobre el partido 736300275 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

Gallowmere C.F Alineación oficial del equipo 'Gallowmere C.F' en el partido 2 - 1 Barbans FC Alineación oficial del equipo 'Barbans FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Gallowmere C.F Alineación oficial del equipo 'Gallowmere C.F' en el partido 2 - 1 Barbans FC Alineación oficial del equipo 'Barbans FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
57,8 % 16,8 % 25,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gallowmere C.F

Goles Goles

  • 113 Minuto 81 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Melxor Terry de Gallowmere va aconseguir igualar el partit al minut 81, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 92 (Gol por el centro): Al minut 92 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Rafael Arias Díaz ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Gallowmere es posava per davant 2 a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 225 Minuto 24 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): En Luis Aranda Rubio va demostrar el perquè era un jugador tan imprevisible. Va voler rebutjar un centre i una mica més i l'envia a gol…però a la seva pròpia porteria.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 34 per blocar una centrada d'en Biel Lloberons va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Gallowmere.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Biel Lloberons no va ser aprofitada per en Rafael Arias Díaz que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Luis Aranda Rubio va estar a punt d'acabar en gol al minut 40, però el porter visitant Carlos Romero va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): En Sergio Picaso va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Gallowmere se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Hugo Alberche hauria d'haver estat gol al minut 78 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 243 Minuto 97 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Gallowmere van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Melxor Terry va sortir desviat a la dreta de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luis Oriortua de Gallowmere va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 103 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 103, Melxor Terry de Gallowmere va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 111 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael Arias Díaz de Gallowmere es va emportar una amonestació al minut 111 per provocar un rival.

Barbans FC

Goles Goles

  • 173 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Francisco Calvillo que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 94 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Diego Gerradell va entorpir al marcador d'en Alfonso Tobia per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 261 Minuto 109 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 109 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Francisco Calvillo va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Eduardo Palma de Barbans va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.