Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300209

Copa 736300209 Información oficial sobre el partido 736300209 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

vernisa United Alineación oficial del equipo 'vernisa United' en el partido 4 - 1 CF ALCORCÓN EN SEGUNDA DIVISIÓN Alineación oficial del equipo 'CF ALCORCÓN EN SEGUNDA DIVISIÓN' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
vernisa United Alineación oficial del equipo 'vernisa United' en el partido 2 - 1 CF ALCORCÓN EN SEGUNDA DIVISIÓN Alineación oficial del equipo 'CF ALCORCÓN EN SEGUNDA DIVISIÓN' en el partido
Tiene suerte 1.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.79Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,9 % 2,2 % 15,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

vernisa United

Goles Goles

  • 142 Minuto 22 (Gol de contra por la izquierda): En Juan Miguel Capi va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 133 Minuto 31 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan vernisa va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Carles Portell des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 39 (Gol por la derecha): Juan Miguel Capi va incrementar l'avantatge de vernisa amb el 3 - 1 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 118 Minuto 80 (Gol evento especial córner peinado): vernisa va aconseguir el 4 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Aliomo Castilla, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Manuel Majo que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Al minut 40 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Majo de vernisa va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 216 Minuto 73 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 73 en Aliomo Castilla ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Juan Miguel Capi el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.

CF ALCORCÓN EN SEGUNDA DIVISIÓN

Goles Goles

  • 153 Minuto 33 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Rafael Sánchez Diaz va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el ALCORCÓN va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 33.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Alfonso Cuerla quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 271 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Rafael Sánchez Diaz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 243 Minuto 41 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ALCORCÓN va anar a parar a la dreta de l'atac on en Alfredo Escajadillo, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 241 Minuto 75 (Ocasión de contra por el centro): En Alfonso Cuerla va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.