Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300162

Copa 736300162 Información oficial sobre el partido 736300162 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

La Cristianeta Alineación oficial del equipo 'La Cristianeta' en el partido 5 - 2 Tebra FC Alineación oficial del equipo 'Tebra FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
La Cristianeta Alineación oficial del equipo 'La Cristianeta' en el partido 5 - 0 Tebra FC Alineación oficial del equipo 'Tebra FC' en el partido
Tiene un resultado normal 4.90Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,1 % 0,1 % 0,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Cristianeta

Goles Goles

  • 122 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Cristianeta, atacant per l'esquerra al minut 32, va aprofitar el magnífic llançament de Josep Segalàs per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 118 Minuto 57 (Gol evento especial córner peinado): En Miguel López Losada entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Cristianeta, un peu providencial d'en Moisès Xifró va situar el 2-1 al panell digital.
  • 123 Minuto 69 (Gol por la derecha): Passats 69 minuts, Ignacio Gortari, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Cristianeta es posava per davant!
  • 133 Minuto 72 (Gol por la derecha): El 4 - 2 va pujar al marcador quan Cristianeta va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Pedro Ruiz des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Al minut 81, Cristianeta va aconseguir el 5 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Tito Serrano de Pablo, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Cristianeta va estar a punt de posar-se per davant al minut 2 però Moisès Xifró va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Guillermo Celaín va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iker Martinez de Zuatzo al minut 60 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Ignacio Gortari va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 82, Ignacio Gortari de Cristianeta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tebra FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Diego Iruñela que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 141 Minuto 61 (Gol de contra por el centro): Tebra va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 61, quan Diego Iruñela, sol dins l'àrea, va aconseguir el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Casimiro Orive quasi redueix la diferència al marcador al minut 75, però una gran estirada d'en Andoni Ahedo va impedir que la pilota arribés a la xarxa. Quan es va aixecar, va esbroncar a la seva defensa esquerra per deixar xutar al rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Joaquín Jiménez jimeno de Tebra va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Palmiro Barreras.