Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736300041

Copa 736300041 Información oficial sobre el partido 736300041 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Trix Alineación oficial del equipo 'Trix' en el partido 3 - 1 Neila C.F Alineación oficial del equipo 'Neila C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Trix Alineación oficial del equipo 'Trix' en el partido 3 - 1 Neila C.F Alineación oficial del equipo 'Neila C.F' en el partido
Tiene un resultado normal 3.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,7 % 0,7 % 10,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trix

Goles Goles

  • 111 Minuto 48 (Gol por el centro): Al minut 48, Villu Raidmets va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.
  • 123 Minuto 110 (Gol por la derecha): El jugador Villu Raidmets de Trix, després de 110 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 131 Minuto 113 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Trix va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mateo Bermeo progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Al minut 30, Alfonso Medrano quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76 es va veure una gran oportunitat per a Trix per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Villu Raidmets, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 92 (Ocasión por la izquierda): En Rafael Montane va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Neila C.F

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Neila va ser finalitzada des de l'esquerra per Juan Antonio Santelices al minut 10. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Al minut 2 de partit, Juan Antonio Santelices quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 218 Minuto 29 (Ocasión evento especial córner peinado): Juan Antonio Santelices hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Víctor Olaguer havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Neila sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Miguel Velasco García, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 31 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 60, quan en Miguel Velasco García va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.