Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736299899

Copa 736299899 Información oficial sobre el partido 736299899 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido 2 - 3 MIMBRALES C.F. Alineación oficial del equipo 'MIMBRALES C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C. D. Villada Alineación oficial del equipo 'C. D. Villada' en el partido 2 - 2 MIMBRALES C.F. Alineación oficial del equipo 'MIMBRALES C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 2.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,2 % 33,7 % 28,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C. D. Villada

Goles Goles

  • 100 Minuto 44 (Gol de falta): Al minut 44, una decisió arbitral molt protestada pels visitants, va permetre a en José Quiñones anotar un tir lliure directe i escurçar així les diferències: 1 - 3.
  • 106 Minuto 61 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El CD Villada sempre confia amb les genialitats d'en Oskax Mezkia; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 203 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): CD Villada va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Vitín Varas va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 212 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CD Villada José Quiñones quasi va assolir l'empat al minut 62 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 214 Minuto 65 (Ocasión de penalti): En José Quiñones va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 65. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oussama Zaki de CD Villada es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Vitín Varas de CD Villada es va emportar una amonestació al minut 43 per provocar un rival.

MIMBRALES C.F.

Goles Goles

  • 172 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de MIMBRALES va ser finalitzada des de l'esquerra per Velin Videnov al minut 14. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Al minut 32, els visitants es van col·locar 0 - 2 per sobre quan Velin Videnov va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 42 (Gol por el centro): Humberto Origuela de MIMBRALES va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 3 al minut 42. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 55 (Ocasión de penalti): Al minut 55 de joc, Jargo Dubois de MIMBRALES va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Eduard Bunskoek es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.