Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736299271

Copa 736299271 Información oficial sobre el partido 736299271 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Los_Nanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los_Nanos C.F.' en el partido 1 - 3 Zombie$ Manco$ F.C. Alineación oficial del equipo 'Zombie$ Manco$ F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Los_Nanos C.F. Alineación oficial del equipo 'Los_Nanos C.F.' en el partido 1 - 3 Zombie$ Manco$ F.C. Alineación oficial del equipo 'Zombie$ Manco$ F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
14,5 % 1,7 % 83,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los_Nanos C.F.

Goles Goles

  • 122 Minuto 16 (Gol por la izquierda): Al minut 16 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 1 - 0. L'autor del gol per a Los_Nanos va ser Josep Maria Mascaró.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Alessandro Minervino al minut 20 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Lluís Maria Masachs va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 221 Minuto 64 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nacho Salcedo va estar a punt d'acabar en gol al minut 64, però el porter visitant Alessandro Minervino va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 73 (Ocasión por el centro): En José Luis Pío Mancebo va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Los_Nanos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 223 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Al minut 76, Lluís Maria Masachs arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Lluís Maria Masachs va disposar d'una bona oportunitat al minut 84, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Lluís Maria Masachs de Los_Nanos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Fernando Malo de Los_Nanos amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Valmayor de Los_Nanos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Zombie$ Manco$ F.C.

Goles Goles

  • 118 Minuto 49 (Gol evento especial córner peinado): En Ivan Boladeras entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Z$ M$, un peu providencial d'en Uge Enrile va situar el 1-1 al panell digital.
  • 115 Minuto 82 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 82 minuts, Sayid Idrissi va superar per velocitat Francisco Valmayor per posar el 1 - 2 al marcador.
  • 183 Minuto 83 (Gol por la derecha): Genaro Sánchez Bueno va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Z$ M$ que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Adrián Sáenz Soto, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Flavius Jipianu de Z$ M$ es va guanyar la targeta groga merescudament.