Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298896

Copa 736298896 Información oficial sobre el partido 736298896 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido 2 - 3 El_kurgan CF Alineación oficial del equipo 'El_kurgan CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Panteres Braves United Alineación oficial del equipo 'Panteres Braves United' en el partido 1 - 3 El_kurgan CF Alineación oficial del equipo 'El_kurgan CF' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.96Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Panteres Braves United

Goles Goles

  • 142 Minuto 39 (Gol de contra por la izquierda): Sigurds Eversons va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Panteres i marcant el 1 - 2.
  • 101 Minuto 89 (Gol por el centro): Al minut 89, Eduard Sol es va obrir pas entre la defensa central dels visitants. El seu xut va esmicolar les estalactites que hi havia a l'escaire dret de la porteria. El marcador quedava 2 - 3, reduint la distància pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Carlos Gacitua va estar a punt d'empatar per a Panteres quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Juan Tudo va desviar la pilota a l'últim instant.

El_kurgan CF

Goles Goles

  • 171 Minuto 7 (Gol por el centro): En Tim Musall donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 7 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 182 Minuto 20 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 20 de partit va donar a El_kurgan l'avantatge per 0 - 2. Carlos Segura en va ser l'anotador.
  • 181 Minuto 53 (Gol por el centro): Al minut 53, Tsuf Oiknine va augmentar l'avantatge de El_kurgan a 1 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Zé Valério da Várzea de El_kurgan va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 38 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Gaffar Alptekin va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Ignacio Ortega Val va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Al minut 43 de partit, Tsuf Oiknine va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 282 Minuto 50 (Ocasión por la izquierda): Al minut 50, el El_kurgan va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Zé Valério da Várzea s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.