Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298678

Copa 736298678 Información oficial sobre el partido 736298678 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido 5 - 1 SILMER-A ESCADA Alineación oficial del equipo 'SILMER-A ESCADA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Gralla BSK Alineación oficial del equipo 'La Gralla BSK' en el partido 3 - 0 SILMER-A ESCADA Alineación oficial del equipo 'SILMER-A ESCADA' en el partido
Tiene suerte 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gralla BSK

Goles Goles

  • 113 Minuto 27 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al Gralla una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Raul da Cunha, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 27.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Gralla, atacant per l'esquerra al minut 33, va aprofitar el magnífic llançament de Nathanaël Colas per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 131 Minuto 50 (Gol por el centro): Al minut 50 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar 周 (Zhou) 祖山 (Zushan), que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a Gralla.
  • 131 Minuto 62 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Gralla va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Mugur Făţan progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 67 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Silviu Iordache va aprofitar per marcar el 5 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Raul da Cunha va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 230 Minuto 51 (Ocasión de falta): 周 (Zhou) 祖山 (Zushan) va sorprendre Niek Vanbruane amb un llançament de falta directa, però el seu tir va anar a parar al pal.
  • 230 Minuto 72 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 72 podia haver acabat en gol, però Niek Vanbruane va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.

SILMER-A ESCADA

Goles Goles

  • 171 Minuto 25 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Thierry Sterck que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a SILMER-A.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 49 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Richwald Mollwitz estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Thierry Sterck, als 49 minuts, va fallar per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jacobus van Popta de SILMER-A la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Shaun Ringstead de SILMER-A amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.