Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298108

Copa 736298108 Información oficial sobre el partido 736298108 en Hattrick

26.06.2024 12:45:00

S.D. Dos Tréboles Alineación oficial del equipo 'S.D. Dos Tréboles' en el partido 1 - 2 Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.D. Dos Tréboles Alineación oficial del equipo 'S.D. Dos Tréboles' en el partido 0 - 1 Moholt Alle FK Alineación oficial del equipo 'Moholt Alle FK' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.02Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.48Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.D. Dos Tréboles

Goles Goles

  • 115 Minuto 48 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Antonie Griezmann de SDDT va fer un bon esprint per escapar-se de Enrico Rovatti i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 1 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 33 (Ocasión de contra de falta): SDDT va aconseguir provocar una falta després d'un contraatac, però el xut de Glauco Arturi va anar a parar a les mans del porter.
  • 241 Minuto 78 (Ocasión de contra por el centro): En Kylian Coman va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de SDDT va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Paco Marín va sortir per sobre el travesser.
  • 242 Minuto 88 (Ocasión de contra por la izquierda): SDDT van sortir al contraatac al minut 88, però Diego Godin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Ricardo Leigo de SDDT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Moholt Alle FK

Goles Goles

  • 171 Minuto 16 (Gol por el centro): Moholt agafava avantatge al minut 16 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Egeo 'Mago' Merlot amb mestria.
  • 173 Minuto 51 (Gol por la derecha): L'afició va callar al minut 51, quan Saddam Al-Maliki va posar els visitants Moholt per damunt al marcador per 1 - 2, rematant un atac per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Ulf Kleinbreuer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 26 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Isart Comadran després de 26 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Juan Osorio Chacón va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després de 32 minuts, Paco 'El Choco' Las Heras va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Juan Osorio Chacón va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 216 Minuto 62 (Ocasión evento especial rápido + pase): Egeo 'Mago' Merlot va marxar per velocitat al minut 62 i va fer una passada de la mort a Giorgio Nickles, però aquest va fallar.
  • 207 Minuto 77 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Eusebio Otero va enviar un xut des de 40 metres al minut 77, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Saddam Al-Maliki quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Juan Osorio Chacón, però la pilota va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Giorgio Nickles de Moholt va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dominic von Holstein de Moholt la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.