Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298084

Copa 736298084 Información oficial sobre el partido 736298084 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido 1 - 3 Poligono Toledo Alineación oficial del equipo 'Poligono Toledo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La Gran Paella Alineación oficial del equipo 'La Gran Paella' en el partido 2 - 1 Poligono Toledo Alineación oficial del equipo 'Poligono Toledo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
88,3 % 0,8 % 11,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Gran Paella

Goles Goles

  • 100 Minuto 78 (Gol de falta): Al minut 78, Dušan Otočka va posar-se a fer tentines cap a la pilota, agafant per sorpresa el porter amb un potent xut de falta, i va reduir així la diferència al marcador a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 26 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de Paella van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Udo Beerbach va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 216 Minuto 27 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Jurre de Roos va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 27, i va passar la pilota a Jan-Hendrik Rosenecker, però aquest no va encertar a marcar.
  • 201 Minuto 71 (Ocasión por el centro): Els locals van estar a punt de reduir diferències, però la vaselina de Kylian Verger no va entrar per centímetres.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Olimpio Ferreira es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Poligono Toledo

Goles Goles

  • 172 Minuto 7 (Gol por la izquierda): Al minut 7 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Poligono prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Luis Puyol.
  • 184 Minuto 21 (Gol de penalti): Poligono va incrementar la diferència al marcador, deixant-lo 0 - 2, quan Gojc Habič va transformar una pena màxima. El porter es va llançar massa tard i un espectador francès, mentre es treia un casc de pilot de rallis, va cridar "dix fois trop tard" repetidament.
  • 183 Minuto 30 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 30, Poligono va augmentar el seu avantatge a 0 - 3, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Jorge Celayeta.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Gojc Habič va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 25, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Igor Vučinić de Poligono va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.