Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298047

Copa 736298047 Información oficial sobre el partido 736298047 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 2 - 1 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Canteras Team Alineación oficial del equipo 'Canteras Team' en el partido 3 - 2 C.E.Ravanets Alineación oficial del equipo 'C.E.Ravanets' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
66,3 % 10,3 % 23,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Canteras Team

Goles Goles

  • 185 Minuto 28 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 28 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Canteras. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Hélder Correia xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 123 Minuto 74 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 74 gràcies a la jugada de Victor Naghiu, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): El jugador local Albert Henhawk per poc que no incrementa el marcador al minut 29. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Jean-Noël Abs va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 218 Minuto 55 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Canteras István Lakatos quasi marca al minut 55 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Edvin Vikgren l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 242 Minuto 80 (Ocasión de contra por la izquierda): Canteras van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 80, però el xut de Javier Currachino des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Hélder Correia va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Edvin Vikgren de Canteras va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

C.E.Ravanets

Goles Goles

  • 162 Minuto 56 (Gol por la izquierda): Quan es jugava el minut 56 una bona jugada col·lectiva per l'esquerra va deixar sol a en Jan Askham de C.E.Ravanets marcar el 1 - 1 i empatar així el partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Guillermo Prados va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Jaume Salvador quasi aconsegueix empatar per C.E.Ravanets al minut 79, però Ismael Vidal va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 263 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El C.E.Ravanets creava perill des de la dreta al minut 84, però en Ismael Vidal, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Jan Askham desviant la pilota a servei de cantonada.