Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736298028

Copa 736298028 Información oficial sobre el partido 736298028 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

Sauronteam Alineación oficial del equipo 'Sauronteam' en el partido 2 - 0 Valencia City FC Alineación oficial del equipo 'Valencia City FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sauronteam Alineación oficial del equipo 'Sauronteam' en el partido 4 - 0 Valencia City FC Alineación oficial del equipo 'Valencia City FC' en el partido
Tiene mala suerte 4.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.35Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sauronteam

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Valmore Duno, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 48 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Sauronteam. A fi d'aconseguir el 2 - 0, van tocar-la en curt per tal que Merv Allen xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Ramón Prado va estar a punt de sentenciar el partit al minut 30, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 49 (Ocasión por la izquierda): En Merv Allen, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 232 Minuto 60 (Ocasión por la izquierda): Al minut 60, Walid Abd El Hady gairebé va marcar per a Sauronteam des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Iliyan Zlatkov al minut 62 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Eggerd Helmrich va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Valencia City FC

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Valencia va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 26, quan Fernando Font de Mora va quedar-se sol davant el porter Carlos Valencia, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 63 (Ocasión de contra por la derecha): Donaat De Geyseleer va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Valencia que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Arthur Blaise de Valencia va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 50 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Arthur Blaise de Valencia es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 50.