Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736297909

Copa 736297909 Información oficial sobre el partido 736297909 en Hattrick

26.06.2024 12:30:00

defensores de jamaika fb Alineación oficial del equipo 'defensores de jamaika fb' en el partido 1 - 2 Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
defensores de jamaika fb Alineación oficial del equipo 'defensores de jamaika fb' en el partido 1 - 2 Jägermeister Team Alineación oficial del equipo 'Jägermeister Team' en el partido
Tiene un resultado normal 0.73Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,0 % 0,8 % 88,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

defensores de jamaika fb

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): defensores va posar-se per davant 1 - 0 al minut 34, quan Ewen Rosay va llançar una pena màxima perfectament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Nicola Mussoni de defensores es va emportar una amonestació al minut 63 per provocar un rival.

Jägermeister Team

Goles Goles

  • 160 Minuto 37 (Gol de falta): Al minut 37 del partit, Từ Phúc An va llançar un tir lliure que va entrar després de colpejar un dels components de la barrera, la qual cosa va enganyar el porter, que ja s'havia llançat cap a l'altra banda. Amb això, el marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 173 Minuto 53 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Raoul Wiede va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Jägermeister va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 25, quan Từ Phúc An va quedar-se sol davant el porter Isidro Miranda, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Aldo Santoponte va marcar al minut 32 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 243 Minuto 83 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Jägermeister sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Pierre Parsy, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 83 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.