Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736297257

Copa 736297257 Información oficial sobre el partido 736297257 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

Pinche Welly Alineación oficial del equipo 'Pinche Welly' en el partido 3 - 1 Real Sinius FC Alineación oficial del equipo 'Real Sinius FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pinche Welly Alineación oficial del equipo 'Pinche Welly' en el partido 1 - 3 Real Sinius FC Alineación oficial del equipo 'Real Sinius FC' en el partido
Tiene suerte 0.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.87Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
9,9 % 0,6 % 89,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pinche Welly

Goles Goles

  • 118 Minuto 22 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 22, Hasan Kutalmış va pentinar un córner cap al segon pal que Innokentiy Klivitkin va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 0.
  • 133 Minuto 33 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Pinche va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Christen Bork des de dins de l'àrea.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): Jonathon Oldman va incrementar l'avantatge de Pinche amb el 3 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 49 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Pinche va ser a punt de marcar al minut 49, quan el seu jugador Benoît Salvisberg va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 205 Minuto 52 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Giampietro Cannata era fer passades de llarga distància. Al minut 52 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Hasan Kutalmış però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.

Real Sinius FC

Goles Goles

  • 154 Minuto 60 (Gol de penalti): Al minut 60 els visitants van aconseguir el 3 - 1 quan Paco Ayneto va afusellar el porter des del punt de penal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 5 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pål Pettersen ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Pål Pettersen quasi aconsegueix empatar per Real Siniu al minut 28, però Antonio Fattovich va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 260 Minuto 32 (Ocasión de falta): El gol de l'empat el va tenir a les seves botes Paco Ayneto, però el seu tir lliure va sortir molt desviat.
  • 251 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Reinhold Wildenauer va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Antonio Fattovich.
  • 253 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): L'atac dret visitant feia temps que portava perill. Al minut 66 en Danny Malhoe va aconseguir xutar tot i estar envoltat de contraris, però l'aturada d'en Antonio Fattovich va impedir que reduïssin les diferències al marcador.