Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 736297226

Copa 736297226 Información oficial sobre el partido 736297226 en Hattrick

26.06.2024 12:15:00

FC. Ilergeta Alineación oficial del equipo 'FC. Ilergeta' en el partido 3 - 1 san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC. Ilergeta Alineación oficial del equipo 'FC. Ilergeta' en el partido 1 - 1 san petasburgo Alineación oficial del equipo 'san petasburgo' en el partido
Tiene suerte 0.76Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
22,2 % 8,1 % 69,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC. Ilergeta

Goles Goles

  • 137 Minuto 31 (Gol evento especial extremo + rematador): Una bona centrada de Tadeusz Kucwaj la va convertir en gol amb un remat de cap en Timmy Blommestein tal com marquen els cànons. El porter es va estirar però no hi va poder fer res. Al minut 31 el marcador es va actualitzar: 1 - 1.
  • 121 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Jakub Znachanka ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Ilergeta es posava per davant 2 a 1.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Ilergeta pel centre va donar un gran resultat: el gol de Nathanaël Cuq va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 19 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Jakub Znachanka de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): El Ilergeta va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 40, però en Luiz Mariano Lorenz va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 65 (Ocasión de contra por la izquierda): Ilergeta van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 65, però el xut de Luiz Mariano Lorenz des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fernando Ibero de Ilergeta es va emportar una amonestació al minut 67 per provocar un rival.

san petasburgo

Goles Goles

  • 173 Minuto 25 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Bernardo Iván Bernardoni va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39 David Sánchez va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Rafael Martínez Conde va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 253 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): petasburgo van seguir progressant per la banda dreta. Raúl La Vega va tenir la seva oportunitat al minut 64, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.